• to get the point..

Profiel Oiltraining B.V.

Oiltraining.nl is in 2002 opgericht door Paul Deelen. In 2010 is de directie van Oiltraining B.V. uitgebreid met Ton Visser. Ton Visser was vanaf 1985 uitgebreid werkzaam in en voor de olie, gas en chemische industrie op het gebied van raffinaderij en chemie-operations en opslag/blending, veiligheid en milieu. Ook is Ton Visser een expert op het gebied van marine gasolie en zware stookolie. Eind 2022 is Paul Deelen met pensioen gegaan en bestaat de directie van Oiltraining B.V. uit Ton Visser.

Alle trainingen van Oiltraining B.V. kenmerken zich door een hoge mate van praktijkgerichtheid, zeer toegankelijk voor een brede doelgroep en een hoge kwaliteit.

In de komende maanden worden onder andere de volgende cursussen met regelmaat georganiseerd:

4-daagse cursus Olieproducten

Deze intensieve cursus wordt verzorgd in een van de laboratoria van Saybolt en omvat zowel een theorie gedeelte over aardolie, de raffinage en de belangrijkste olieproducten en een praktijk/laboratorium gedeelte waarbij onder andere diverse olieproducten worden geblend en getest.

...
...

1-daagse cursus Benzine blending

Deze cursus is specifiek bedoeld voor personen die te maken hebben met het blenden van benzine, alsmede de inkoop, kwaliteitsbewaking, op- en overslag of verkoop van benzine. In eerste instantie is deze cursus bedoeld als een vervolg op de 4-daagse Olieproducten cursus, maar tevens kunnen personen deelnemen die deze cursus achtergrond voldoende bezitten, bijvoorbeeld opgedaan door werkervaring.

1-daagse cursus Gasolie blending

Deze cursus is specifiek bedoeld voor personen die te maken hebben met het blenden van gasolie en diesel producten, alsmede de inkoop, kwaliteitsbewaking, op- en overslag of verkoop van gasolie/diesel. In eerste instantie is deze cursus bedoeld als een vervolg op de 4-daagse Olieproducten cursus, maar tevens kunnen personen deelnemen die deze cursus achtergrond voldoende bezitten, bijvoorbeeld opgedaan door werkervaring.

...
...

1-daagse cursus Stookolie blending

Deze cursus is specifiek bedoeld voor personen die te maken hebben met het blenden van residuale stookolieproducten en marine fuel oils, alsmede de inkoop, kwaliteitsbewaking, op- en overslag of verkoop van stookolie. In eerste instantie is deze cursus bedoeld als een vervolg op de 4-daagse Olieproducten cursus, maar tevens kunnen personen deelnemen die deze cursus achtergrond voldoende bezitten, bijvoorbeeld opgedaan door werkervaring.

1-daagse cursus Biodiesel

Biodiesel wordt meer en meer gebruikt als blending component in dieselolie. Wat is het? Hoe wordt het gemaakt? Welke eigenschappen heeft het? Welke invloed heeft het op de dieselkwaliteit? Waar moeten we extra op letten? Dit zijn slechts enkele vragen die op deze dag worden beantwoord.

...
...

1-daagse cursus Introductie tot de Aardolie-industrie en olieproducten

Deze cursusdag geeft een globaal overzicht van de aardolie-industrie en de belangrijkste eigenschappen van de olieproducten zoals LPG, benzine, kerosine, gasolie en (residuale) stookolie.

3-daagse cursus BunkerExperience

Deze all-inclusive BunkerExperience cursus biedt een onverslaanbare combinatie van theorie en real-life bunkerervaring. Tijdens de cursus worden de deelnemers voorbereid op de 'real life' ervaring van het werken op een barge, werken in een testlaboratorium en 'tour-de-port' voor close-up beelden van verschillende soorten schepen.

...

Bovengenoemde cursussen worden in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal verzorgd in één van de laboratoria van Saybolt wereldwijd, of bij u op locatie, waar ook ter wereld! 

Alle Oiltraining B.V. cursussen zijn ook beschikbaar als een online/livestreaming cursus!

Geïnteresseerd? Neem contact op met Ton Visser per email of telefoon.


visser@oiltraining.nl  Tel: +31(0)646 724120

  • SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN VAN ONZE CURSUSSEN!

  • Aanmelden