Deelname aan een Oiltraining B.V. online/livestreaming cursus

Dank voor uw interesse en welkom op de pagina van Oiltraining B.V. Online/livestreaming cursussen!

Oiltraining B.V. biedt haar online/livestreaming cursussen sinds 2020 aan, en met veel positieve reacties! De Oiltraining B.V. online/livestreaming cursussen omvat alle beschikbare cursussen zoals ook vermeld op deze website, maar zonder het praktijk/laboratorium onderdeel. 

Het cursusaanbod van de 1- en 2-daagse theoretische online/livestreaming cursussen is hieronder kort samengevat. Meer cursusinformatie en het aanmelden vindt plaats via de Engelstalige website daar komt u door op de knop onder de betreffende cursus te klikken. 

Mochten er nog vragen zijn dan ontvang ik graag een e-mail of bel!

2-daagse online cursus Olieproducten

Deze online cursus behandelt diverse aspecten over aardolie, de raffinage en de productie en eigenschappen van de belangrijkste olieproducten. Deze intensieve theoretische cursus levert de noodzakelijke kennis en inzicht in het complexe veld van raffinage en de belangrijkste olieproducten.

...
...

1-daagse online cursus Benzine blending

Deze cursus is specifiek bedoeld voor personen die te maken hebben met het blenden van benzine, alsmede de inkoop, kwaliteitsbewaking, op- en overslag of verkoop van benzine. Deze cursus is bedoeld als vervolg op de 4-daagse (2-daagse online) Olieproducten cursus, maar deelname kan ook voor personen die deze achtergrond voldoende bezitten, zoals door werkervaring.

1-daagse online cursus Gasolie blending

Deze cursus is specifiek bedoeld voor personen die te maken hebben met het blenden van gasolie dieselolie, alsmede de inkoop, kwaliteitsbewaking, op- en overslag of verkoop van gasolie/diesel. Deze cursus is bedoeld als vervolg op de 4-daagse (2-daagse online) Olieproducten cursus, maar deelname kan ook voor personen die deze achtergrond voldoende bezitten, zoals door werkervaring.

...
...

1-daagse online cursus Stookolie blending

Deze cursus is specifiek bedoeld voor personen die te maken hebben met het blenden van residuale stookolie, alsmede de inkoop, kwaliteitsbewaking, op- en overslag of verkoop van stookolie/fuel oils. Deze cursus is bedoeld als vervolg op de 4-daagse (2-daagse online) Olieproducten cursus, maar deelname kan ook voor personen die deze achtergrond voldoende bezitten, zoals door werkervaring.

1-daagse online cursus Biodiesel

Biodiesel wordt meer en meer gebruikt als blending component in dieselolie. Wat is het? Hoe wordt het gemaakt? Welke eigenschappen heeft het? Welke invloed heeft het op de dieselkwaliteit? Waar moeten we extra op letten? Dit zijn slechts enkele vragen die op deze dag worden beantwoord.

...
...

1-daagse online cursus Introductie tot de Aardolie-industrie en olieproducten

Deze cursusdag geeft een globaal overzicht van de aardolie-industrie en de belangrijkste eigenschappen van de olieproducten zoals LPG, benzine, kerosine, gasolie en (residuale) stookolie.